Lejebetingelser

 1. Ved onlinebooking modtager vi automatisk en mail.
 2. Booket tid er din tid og kan ikke handles/sælges helt eller delvist til andre. Du må gerne have andre med, som skal træne sammen med dig.
 3. Du kan afmelde bookingen 36 timer inden din tid. Afmelding af booket tid efter 36 timer giver som hovedregel ikke mulighed for at få pengene tilbage.
 4. Din hund skal have kortklippede og filede negle for at hindre skader på gulvet i hallen
 5. Sko skal være absolut rene for at måtte anvendes i hallen, være uden knopper eller pigge og må ALDRIG anvendes udendørs.
 6. HUSK at ved al omstilling/opstiling af bane SKAL forhindringerne løftes, og endelig ikke slæbes/skubbes. Det er absolut forbudt at anvende bordet uden de runde ben. Alle bedes passe på underlaget, så det forbliver godt at løbe på for både hund og fører. Benyttes hallen fx. til rally og forhindringerne stilles ude i siderne, bedes forhindringer sættes tilbage naturligt på banearealet, så der vil kunne løbes agility igen.
 7. Ryd venligst op efter dig og din hund og husk alle dine ting, brug evt. et skab i omklædningsrummet.
 8. Kommer din hund til at gøre sig ren indenfor i centret skal du sørge for det bliver fjernet/tørret op og underlaget grundigt rengjort. Gulvet i hallen rengøres med lunkent vand iblandet lidt brun sæbe.
 9. Hav altid snor på hunden både når du kommer ind og når du går ud af hallen
 10. Tæver i løbetid er velkomne iført løbetidsbukser
 11. Dit og din hunds ophold i centret sker på eget ansvar.
 12. Husk at slukke lyset, når hallen forlades, og når centret forlades.
 13. Husk at skrue ned for varmen på radiator i møderum (ikke slukke på relæet).
 14. Elkedel og kaffemaskine kan frit benyttes i møderummet. Kaffebønner/te medbringes selv. Det er ikke ok at bruge af centrets uden forudgående aftale.
 15. Marken på den anden side af vejen må ikke benyttes. Men græsplænen bag centret må benyttes. Husk at samle op efter hunden.
 16. Ingen vandskåle i hallen. Vil du give din hund vand, så lad det ske i omklædningsrummet, toiletterne eller på bakken i gangarealet.
 17. Mad og drikke må ikke medbringes i hallen, men gerne i møderummet.
 18. Er der redskaber der går i stykker under træningen håber vi at få det at vide hurtigst muligt, og bemærker du skader på en forhindring, så kontakt os, gerne via en seddel ude i hallen, eller en mail til administrator. Det kan også være nyttig viden for den der overtager hallen lige efter dig.
 19. Hal og agilitybane udlejes kun til personer med viden om agility/hundetræning. Vurdering foretages suverænt af ejerne.

 

Advertisement